Bine ati venit pe blogul revistei - ORA DE ARHITECTURA

miercuri, 24 august 2011

HOTELUL RAMADA - Un nou reper arhitectural pe harta Oradiei.

  Amplasat într-un nod rutier important al oraşului Oradea, volumul hotelului Ramada emană eleganţă, modernitate şi contemporaneitate, în sintonanţă deplină cu dinamismul zonei în care este aşezat.
Volumele prismatice clare, accentuate de paleta cromatică aleasă, subliniază caracterul business al locaţiei şi al obiectului deopotrivă. Chiar dacă imobilul propus se înscrie în regimul de înălţime general al zonei, prin orientarea sa, obiectul de arhitectură devine capăt de perspectivă pentru întreaga zonă.  

Ambianţa elegantă şi modernă de la exterior se păstrează şi în zona foaierului principal. Liniile clare, moderne, exprimă dinamism, sinceritate şi creează un spaţiu aerisit şi urban în acelaşi timp. Cele trei săli de conferinţă, restaurantul sau spaţiul pentru fitness oferă clienţilor un mediu modern şi reconfortant. Materialele şi finisajele folosite respectă cerinţele de calitate, şi reuşesc ca prin armonia combinării lor sa dea un aer unitar spaţiilor comune, dar totuşi să le individualizeze unele în raport cu celelalte. Clientul ţintă al acestui hotel, omul de afaceri dinamic, va găsi în spaţiile interioare special gândite pentru el întregul confort şi deplina libertate de care are nevoie.
 zona de zi  - apartament         
zona de noapte
business room
Fiecare cameră în parte este amenajată în aşa fel încât să asigure o şedere lipsită de constrângeri. În plus, apartamentele oferă condiţii ideale pentru odihnă şi relaxare, asigurând pe lângă zonele de zi şi de noapte un dressing generos şi un grup sanitar dotat după ultimele standarde în domeniu. Ancorat într-o ambianţă urbană din ce în ce mai bine definită, Hotelul Ramada propune nu doar vizitatorilor săi ci şi locuitorilor oraşului un nou reper arhitectural pe harta Oradiei. Volumetria explicită, liniile dominante concise exprimă o atitudine sinceră şi curajoasă a echipei de arhitecţi, fără ca prin această atitudine să agreseze contextul urban existent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu