Bine ati venit pe blogul revistei - ORA DE ARHITECTURA

joi, 12 aprilie 2012

Concurs de proiecte pentru studentii de la arhitectura, urbanism, design

Arhimania in parteneriat cu Ora de Arhitectura organizeaza un nou concurs de proiecte care se adreseaza studentilor de la toate facultatile de Arhitectura, Urbanism si Design din Romania.
 
Se poate concura cu 1 singur proiect realizat in cadrul facultatii
Pentru a intra in concurs participantii se vor inscrie pe www.arhimania.ro cu numele real apoi isi vor trimite proiectul la adresa de e-mail arhimania87@yahoo.com pana in data de 12.04.2012
Fiecare concurent trebuie sa trimita: un text cu descrierea proiectului (maxim o pagina A4 si minim jumatate de pagina, scris arial 12), imagini in format JPG, piese desenate in format jpg/pdf si formularul de inscriere completat.
Pe data de 13.04.2012 proiectele participante vor fi afisate pe site urmand a putea fi votate timp de 2 zile
Proiectul castigator va fi facut public pe data de 15.04.2012
Jurizarea cuprinde doua componente: prima (cu pondere de 70%) este cea facuta de membrii redactiei Ora de Arhitectura si a doua ( cu pondere de 30%) reprezinta votul publicului ( exprimat prin numarul de like-uri de pe site-ul www.arhimania.ro). In urma jurizarii facuta de membrii redactiei si de rezultatul de pe site, proiectul castigator va fi publicat in revista.
Premii: proiectul castigator din fiecare luna va fi publicat in revista Ora de arhitectura, iar castigatorul va fi promovat ca membru de onoare, aparand pentru o luna si pe prima pagina a site-ului www.arhimania.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu